Veilig en gebruiksvriendelijk

Waarom wordpress?

WordPress is het bekendste en meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld voor het bouwen van eenvoudige en geavanceerde websites voor elk doel. Het toonaangevende systeem drijft momenteel meer dan 40% van alle websites op het internet en blijft jaar na jaar marktaandeel winnen. 

Waarom? Omdat WordPress een veilig systeem is en je de meeste controle en flexibiliteit geeft bij het bouwen, beheren en vermarkten van je website. Maar daar houdt het niet bij op. 

SEO-vriendelijk

WordPress en SEO gaan hand in hand. Je kunt alles aanpassen wat je nodig hebt om SEO direct uit de poort te stimuleren - metatags, titeltags, afbeeldings-alt-tags en URL's

Goede integratie met andere software

WordPress biedt vele opties om je site gemakkelijk met andere apps te verbinden, zoals marketing- en analysetools of sociale media.

Mobielvriendelijk

Meer mensen dan ooit gebruiken hun mobiele apparaten om op internet te surfen. Bijna 60% van het webverkeer komt van mobiele apparaten en de verwachting is dat dat alleen maar toeneemt. Met WordPress kun je er zeker van zijn dat elk moderne theme is geoptimaliseerd voor mobielvriendelijkheid.

Aanpasbaarheid

WordPress staat bekend om zijn overvloed aan thema's en plug-ins die u kunnen helpen bij uw zakelijke behoeften. Elk thema is zelfs tot in zijn puntjes aan te passen.

Geen Vendor Lock In

Vendor lock-in treedt op wanneer de klant zich zodanig aan één serviceprovider bindt, dat het vrijwel onmogelijk wordt om over te stappen. Omdat WordPress Open Source is, ben je daartegen beschermd mocht je in de toekomst niet meer met ons willen werken. Jij bent en blijft eigenaar van je website.

Gebruiksvriendelijk

WordPress biedt een krachtig en gebruiksvriendelijke dashboard. Het interface en menu's zijn duidelijk gegroepeerd.