Websites

Technologie blijft een groot deel van ons dagelijks leven domineren. Consumenten gebruiken nu meer dan ooit het internet om een bedrijf te onderzoeken voordat ze ermee in aanraking komen.

Hoewel het ontbreken van een website de groei van uw bedrijf kan vertragen, kan het hebben van een slechte website nog meer schade aanrichten. Het gezegde “beoordeel een boek niet naar zijn kaft” geldt niet op het internet; 75% van de consumenten geeft toe dat ze een oordeel vellen over een bedrijf op basis van hun website.

Een website is een van de belangrijkste tools in uw marketingarsenaal. Het is de plek waar uw (potentiële) klanten informatie over uw producten/diensten vinden en het is de eerste plaats waar ze kijken als ze iets willen kopen. Om een website effectief te laten zijn, dient deze goed ontworpen en gebruiksvriendelijk zijn. 

Wat kost een website?

Prijscalculator

Omdat elke site anders is, is het lastig om vooraf een exacte prijs te tonen. De ene website behoeft net wat meer functionaliteit dan een ander. Om een idee te krijgen, kan er met behulp van onderstaande calculator een prijsindicatie tot stand komen. Deze ziet u meteen op uw scherm, alvorens u een vrijblijvende offerte kunt opsturen. 

Wij bouwen een professionele website al vanaf €450,-